Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162962, 2024-10-19 02:20:16  підтримати
dede

Цькування Зе і влади загалом в уанеті ще не виходить на рівень цькування Зе i влади загалом в 2021-2022.
Але якщо у 2018 Порошенку цькували його соратники за олігархічною системою: Коломойський, Аваков, Пінчук.. за те, що підгріб усе під себе, то у 2021 і аж до 2022.02.22 Зе цькували вже всi, за те, що побажав цю олігархічну систему зламати.

Я про про багатомісячний передвоєнний марафон на усіх телеканалах 24/7, окрім каналів коломойського, але це йому не допомогло, у ютубі, соцмережах та на апсілфі по поваленню верховного головнокомандувача .

коли його статевим органом по роялю нон стоп возили продажні бутусероваси, шустери, гордони, березовци, портнiкови, олесі, оксани, альони, антiни лютi, мотi ганапольскi, гончаренкi, железняки, берези та інші фрики, не кажучи вже про недобитих голованових, влащенко, шуфричей.
Всім було так весело, що розвеселили навіть Хуйла, і він пішов на Київ одразу з духовим оркестром.
І ось знов дежавю, гетьмани з отаманами вирішили відновити фінансування та знову правити Україною, точніше, тим, що від неї залишиться. І знову заспівали проплачувані хом'ячки, а безкоштовні забули, що вони писали 2021 року і почали з чистого паперу:

Nedopysuvach (ale Potsinovuvach)

№ 1703895 вiд 2024-10-08 08:50:20

Діяльність Зеленського з моменту обрання у 2019 році та до початку війни послабила країну та підвищила рівень впевненості Фуйла у тому, що він може швидко загарбати Україну та взяти її під свій контроль.

Браво! Ну якщо ви 20+ років не бажали раппотать, а прагнули лаппасосай, і досягли свого, то просте логічне мислення та почуття самозбереження ви теж засмоктали, разом із лапою?

План пана Дмитра дуже гарний, але є єдине невеличке але.

Якщо ти, наприклад, забажав стати новим Валенсою, а потім Черчілем, то тобі доведеться завезти в країну десятки тисяч поляків, а потім англійців.
А якщо вони відмовляться переселятися, то доведеться задовольнятися тим, що під рукою. Потрібно тільки частіше оте-оце усе змінювати, залишаючи у залишку тільки федорових.

P,S. підійшов з побоюванням до дзеркала, але пікейного жилета наразі немає, полегшало.

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010