Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162961, 2024-10-18 20:49:41  підтримати
Dmytro

Alex_71

У нас різне розуміння, що таке план. Можливо моє уявлення є помилковим, але ІМО те, що проголосив Зеленський - це просто перелік побажань до союзників і декілька казочок дітям на ніч.

План - це те, що автор плану може реалістично виконати або вимагати виконати.

Якщо ми розписуємось, що від нас нічого не залежить - це вирок, бо ця думка паралізує усю владу і суспільство. У тому числі, як ти пишеш, і у боротьбі з корупцією. Її нереально побороти всю, але реально хоча б трохи зменшити на митниці й з ПДВ. Кожні додаткові 500 млн доларів на місяць це х2 до власного виробництва зброї!!! 500 млн це не фантастична сума.

План міг би передбачати економію на раціональнішому використанні людських ресурсів. У нас же грьобаний цирк відбувається з ВЛК. Я не здивуюсь, якщо з 1 млн солдат у ЗСУ, 200 тисяч перебувають у процесі проходження ВЛК у кожен момент часу і це проходження триває тижнями. І це даремне навантаження на лікарів, військові частини, ТЦК і самих солдат.

У нас продовжують отримувати зарплати співробітники департаментів АПК у кожній обладміністрації, комісія з цінних паперів, міністерство реінтеграції. На ринку праці неймовірний дефіцит кадрів, але ніхто не пропонує скоротити 1/3 міністерств і купу різного непотребу. Це ж навіть не робота Зеленського: Супрун і Федоров з командою самі робили 90% потрібного. Але від нас нічого не залежить.

Ми або змінюємо свою свідомість: що все в першу чергу залежить від наших дій. Що є Польща, країни Балтії і Скандинавії, які хоча б допоможуть грошима, бо знають що вони наступні. Що до них можуть приєднатися інші, якщо побачать що ми самі на щось спроможні. Що у нас є діаспора, з якою потрібно працювати, а не посилати нахер як з паспортами. Що ми можемо набагато раціональніше використовувати гроші й людей і для економіки і для армії. Так, ми не зробимо ППО і Ф16, але можемо робити гаубиці, снаряди, дрони, ракети, у тому числі й на території найближчих союзників.

Або будемо як діти-мажори: татусь не поповнив картку, і одразу песець.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010