Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162959, 2024-10-18 16:20:19  підтримати
Alex_71

Dmytro

Учора Зеленський презентував план перемоги. Що неприємно вразило - 90% з нього залежать від зовнішньої допомоги, в основному США.

Тобто для тебе новина, що без зовнішньої допомоги ми втратили б можливаість оборонятися ще влітку 2022 року?
Що можна було б написати в плані перемоги? Особливо для України? Подібні зауваження вказують на те, що той хто їх пише має велику антипатію до Зеленського і не може це в собі стримати.
Ну що можна було написати для України? Мобілізувати мільйон людей і взяти Москву. Але нам немає чи озброїти ще стільки людей, навіть при можливості їх мобілізувати і бістро навчити. Швидко зробити тисячу ракет дальністю 500+ кілометрів і знищити інфраструктуру Росії і змусити її прекратити війну? Це ще більш фантастична історія ніж перша.
У нас їде війна на виснаження з країною, яка більше ніж втричі переважає нас за населенням, має виличезну площу (що має свої мінуси, але робить більшість її недосяжною) і серйозний грошовий потік. Мала великі запаси зброї (які вже майже вичерпані, те що можна було швидко відновити), та великі запаси грошей (які частково заморожені, але тільки частково). Ця країна має дуже низьку цінність життя і союзників які не страждають на якісь обмеження щодо надання Росії допомоги. Без допомоги Заходу Україна не здатна триматись. Фактично, перемога України можлива лише у випадку, якщо внаслідок спрвокованої війною і санкціями внутрішньої кризи в Росії почне розпадатися режим і їй стане просто не до нас. Тобто, якщо у війні на виснаження Росія не витримає першою. Ми не знаємо скільки в Росії вистачить ще ресурсу. Можливо на 2 місяці, можливо на 2 роки, можливо і більше. Ну і врешті-решт Путін тех смертний і хоча ніби він ще нічого ,але хто його там знає. Зміна влади в Росії теж може призвести до бажання швидко закінчити війну, оскільки вона в основному йде через особисті бзики Путіна, ну можливо ще кількох людей, що не факт. Модливий звичайно сценарій, що керівництво Росії вчасно зрозуміє, що вони дійшли до краю і почне зупинятись до повного розвалу. Тоді можливий якійсь проміжний варіант, типу припинення вогню по ліеії зіткнення і якась багаторічна невизначеність що далі. Ну і варіант сповзання до внутрішнього хаосу в україни теж не виключений. Зараз він ніби не відчувається, але треба не забувати, що Захід підтимує не тільки зброєю, але і фінансово. Без цієї підтримки економічний провал був би колосальний. Це зараз у нас не дивлячись на війну в деяких галузях навіть зарплати зростають. Західна підримка не менш ніж на половину залежить від США, особливо зброя, але і фінанси теж. Тому і "План перемоги" адресований до Заходу. Що написати для України. Традиційну мантру про боротьбу з корупцією? Ну у нас її завжди проголошують, але на практиці далі лозунгів це мало просувається. Да і відверто кажучи корупція велика проблема, але не у плані ведення війни.
Фактично те, що зараз є реальним, так це спонукати Захід надавати підтимку до того моменту, коли Росія внаслідок війчькового і економічного виснаження не зможе продовжувати війну. І це дасть або можливість замороження конфлікту на лінії зіткнення, або (якщо росіяни вчасно не зрозуміють, що виснажились) дочекатися кризи і хаосу в Росії для того щоб посунути її з окупованих територій (куди зможемо). З боку Росії теж план зрозумілий. Тиснути стільки, скільки в Заходу (США) вистачить терпіння нас підтримувати. І якщо підтримка зменшиться спонукати до перемір'я на таких умовах, що спровокують Україну до внутрішньої кризи, що дасть можливість дотиснути те, що не змогли зробити військовим шляхом.

Ну і щодо виборів с США, то ситуація така, що долю виборів можуть вирішити декілька тисяч голосів в одном, двох, трьох штатах. Навіть не десятків тисяч, а тисяч. І не буде мати значення, що взагалом, в абсолютній кількості Гарріс набере більше голосів. Це майже гарантовано. Останні рази республіканці вигравали вибори програючи в загальній кількості отриманих голосів. Буш в 2000-му взагалі виграв завдяки якійсь мізерній перевазі у Флоріді. Тому на долю виборів може врлинути навіть погода чи ще щось.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010