Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162945, 2024-10-16 02:48:54  підтримати
kassiop

Ахтунг! Зеленський здає Україну! Єврей у ньому взяв угору над українцем!

Прийнято рішення про продаж титанових Гірничо Збагачувальних Комбінатів що входили до державної Об’єднаної гірничо-хімічної компанії.

Замість контролю стратегічної сировини (що значно поширюється по всьому світі) із якої виготовляють найважливіші деталі для авіа-космічної промисловості (у тому числі лопатки для ракет, якими Московщина знищує українців), розвитку ВПК ведеться розпродаж за безцінь цих активів.

Причому продається навіть не на Захід, а азербайджанському олігарху Насибу (Г)Хасанову (який по панамським паперам є представником статків клану Алієвих, власником «Vodafone Україна», SOCAR). Азери вступають у БРІКС та активно комунікують із Х-лом!
Навіть після анексії Криму збагачена титанова руда ішла до Росії (Кримський ГЗК) де виплавлявся титан, який у тисячі разів дорожчий за руду. Це були схеми через підставні європейські фірми!
Підводні човни, літаки, ракети використовують його у собі та несуть смерть українцям!
Замість того, щоб організувати виплавку титану в Україні і дістати гроші для економіки наші корупціонери у уряді вирішили розпиляти.
Також це вже розглядалося як козир у Євроінтеграції.

У передачі Фельдмана https://youtu.be/AkSVcaWAwhA?si=_JKpHPen... (посіпаки Арестовича, але тут у нього соло вийшов класний матеріал) експерт каже, що кожен ГЗК налаштований тільки на «своє» родовище, і спроектований для іншого родовища ГЗК не зможе руду обробити. Тобто продаж «до Європи» - це значить обробка буде 100% на Кримському комбінаті, і виплавка в Росії!

Також цю тему піднімає Юрій Швець у №831 https://www.youtube.com/watch?v=5eSsSDxo...

У 2013 році майдан виник через набагато менш значні речі. А тут війна, а ми буквально продаємо зброю своїм ворогам, замість захисту нею!
Де ж ті студенти, «патріоти», антикорупціонери тепер?
На Майдані все спокійно, спокійно, спокійно…
Як і тоді, коли Яник підписував Харківські угоди, коли Крим віджимали. Це ще раз доводить, що Євромайдан – це буржуазний переворот олігархів із метою залишитися прои статках та впливі.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010