Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162530, 2024-04-14 12:19:49  підтримати
kassiop

Dmytro, Alex_71
Однозначно на боці Дмитра. Хотів раніше написати, але він у декількох дописах навіть краще сформулював та навів доводи.
Особливо, щодо учасників АТО вже досить сильно іде перехід ліній справедливості, у порівнянні із непризовними – це великий удар по мотивації, та і для інших у розгляді майбутнього.
Alex, можливо і слушна, але водночас якась великомасштабна аргументація – «втратите все». Навіть для прикладу бізнесу, треба оптимізувати, щоб було менше негараздів, ніж у сусідів конкурентів, але для війни це не підходить. Треба більш конкретні правила та мотивації – критику відсутності, намагання сформулювати – цілком підтримую Дмитра.
Фактично, у Алекса найслабша ланка що «у подібних випадках війни демобілізації не було» - вобночас сам навів приклад Ізраілю, другий приклад – та ж Росія у цій кампанії – фактично після контракту вже і злочини встигли наробити (там правда був мухліж із строками – на словах рік, а в контракті – два, але в нас і 2 років немає).
Не треба говорити про «повну», або «масову» і саме «демобілізацію». Розширені відпустки із якоюсь мінімальною зарплатою, або довші відновлення. Взагалі не «демобілізація» а «ротація» більш підходить.
Ізраїль – взагалі ідеальний приклад, ще й жінок беруть!
І пільги для військових не бутафорні повинні бути -реально це повинен бути «вищий клас» суспільства. Колись читав що у німців у Другу світову була чітка та досить справедлива система обліку військових «небезпек». Найвище – перша лінія, «0», потім до, здається 40 км, потім далі у тил, вівся облік часу.
По суті, мобілізації в Україні ще не було, і тепер незрозуміло, чи вона здатна її зробити. Був потік добровольців, потім на заміну посилали із держпідприємств. А організувати справедливі правила, відповідальність, виконання у failed state не можуть, нажаль, і прикриваються якимись напівмірами.

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010