Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162395, 2024-01-02 13:00:12  підтримати
Alex_71

Dmytro

Давайте не булемо валяти дурня. Армійська служба, особливо під час війни, це не те, що підуть свідомо вибирати якась значна група людей. Це перебування в важких і складних умовах, сильне обмеження прав, велика залежність від командирів (і далеко не завжди командир виявляється розумною ефективною людиною), перебування в колі людей які можуть тобі геть не подобатись або взагалі в стані постійного конфлікту. Про велику загрозу життю і здоров'ю та невизначеність з часом скільки це буде продовжуватись взагалі можна не згадувати. Отже всі ці історії про рекрутинг, то все більше про піар. Як знайти бажаючого піти в лінійну піхоту, перебувати під обстрілом в траншеї ще й воді. Про що ми говоримо?
В армію був масовий приплив добровольців в перші дні війни. Коли було відчуття, що колишнє життя знищено і треба якось захищатись і мститись тим, хто все руйнує. Зараз ситуація інша. Все якось стабілізувалось, життя якось відновилось в нових умовах і йти в армію бажання немає. Все те що я написав вище, а також кинути роботу з якимось доходом бажання немає є бажання якось "пропетляти", щоб якось без тебе все пройшло.
З іншої сторони є проблема з людьми. Треба їх набирати.
Всякі заклики піти в ТЦК "оновити дані" це просто смішно. ТЦК намагаютьося набрати людей. Прихід туди щоб "оновити дані" (якщо немає права на відстрочку тощо) це фактично означає через короткий термін відправитись у військо. Якщо бажання ідти відразу в армію немає, то ніхто в ТЦК добровільно не піде.
Тому, людей треба змусити піти в ТЦК. Як це зробити? Міри примусу. Аж до втрати можливість вільно переміщатись чи купувати-продавати майно, з обної сторони. З іншої сторони оголоститти принцип кого будуть брати. Умовно провести жереб і людей які наприклад народилися в конкретні визначені дати (умовно 5, 12, 23 тощо числа) беруть. Ну хто не має права на відстрочку чи звільнені від служби. При цьому надати право, офіційно, за якусь суттєву суму отримати відстрочку. Це звичайно непопулярно, однак, війна не час для популярних рішень, однак, люди є люди. Якщо у людини є гроші, то він все одно когось підкупить. Чи в воєнкоматі, чи лікарів, чи врешті решт командування частини, щоб не перебувати в армії. Краще цю суму офіційно в бюджет отримати. І головне зрозуміти, що шукати популярне рішення немає сенсу. Що після закінчення війни ти навряд чи зможеш займатися електоральною політикою, а якщо так, то краще робити так, щоб просто вести війну до закінчення на умовах, що будуть сприйняті суспільством. Перемога поняття дуже розлоге. Для когось перемога це відновлення кордонів, для когось взяти Москву тощо... Якось так. Тому не треба зараз ці бестолкові діскусії. Як казали з самого початку:
1. Якщо війна, то воюй.
2. Не воюєш допомогай.
3. Не воюєш і не допомагаєш, то не пизди!
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010