Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162331, 2023-10-17 16:02:32  підтримати
Dmytro

синпод

Подивився частини, які у таймінгу вказані як "українські".
Кох ще той москаль зі своєю повісткою. Перед самим вторгненням він все писав, що чому стільки міжнародних зусиль іде на запобігання вторгненню, якого немає замість визволення Навального.
Тому для мене це було як подивитись що зараз думають наші frenemies.

По МЗС, Єрмаку і відставці Рєзнікова моя думка приблизно така ж як у Коха.
По меседжах, які більш доцільні зараз від Зеленського, не погоджусь, що потрібні концерти. На мою думку важливіші реформи, що дало б супер піар, але це фантастика, я вже раніше писав.

Його постійні закиди про "ухилянтів" - це ось москальска суть у таких моментах і проявляється. Він же математик, рахує скільки снарядів може виробляти Північна Корея, інші речі. А те, скільки солдат може одночасно служити в українській армії, не порахував і не порівняв з кількістю чоловіків.
Типова маніпуляція.
Наприклад, серед моїх друзів, які бували чи бувають у Німеччині й могли потрапити йому на очі: один вивіз маму з інвалідністю на лікування, він реально єдиний, хто може за нею доглядати і тому не підлягає мобілізації, ще один їздить у відрядження, у нього бронь по роботі, ще один був у 10 денній відпустці з фронту. А Кох думає, що кожен українець якого він зустрів це одразу ухилянт, спробував би комусь в очі це сказати.

До Польщі виїхали і не повернулись назад всього 80 тисяч українських чоловіків призовного віку. Разом з іншими країнами нехай буде 200 тисяч. І це з батьками 3 дітей, усиновителями, інвалідами тощо. На приблизно 10 млн чоловіків. Знайшов проблему.

З чим сильно не погоджуюсь:
1. Що Україна поставила зброю Хамасу. Виникає питання: через лінію фронту? Білорусь? Транзитом через декілька країн Нато? Чи через зерновий коридор, де перевіряли усі вантажі? Чи встигли буквально за місяць як розблокували коридор самі довезти до Гази, знову ж через води декількох країн Нато?
2. Що Україна сама відмовилась від виконання Мінських домовленостей. Так наче орки їх колись виконували.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010