Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№161210, 2021-09-08 17:08:34  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 
Україна, USA

Світоліна вчора програла чверть-фінал. Програла канадійській тінейджерці, Лейлі Фернандес, здається, змішаного латиноамерикансько-азіатського походження. Знову мрія про слем відклалася. Можливо, назавжди.

Програла Еліна тактично. Всю гру, з завидною наполегливістю, вона грала під ліву руку суперниці. Наче не помічаючи, що суперниця - лівша, і що форехенд Лейли - кроскорт і вздовж лінії - це її найбільша зброя. Щоразу, коли Еліна починала бити під праву руку суперниці, у тої виникали проблеми, бо бекхенд Лейли менш небезпечний, та й невимушені помилки з бекхенду були частіші. Але раз за разом спостерігалася одна і та ж картина: Світоліна грає під форехенд, йде обмін ударами, потім Фернандес б'є з прискоренням в лівий від Еліни куток, Еліна відбиває бекхендом кроскорт знову під форехенд Фернандес, і та форехендом вздовж лінії забиває віннер. Іноді бувало навпаки, спочатку форехенд Фернандес вздовж лінії, а потім форехенд кроскорт віннер, бо Еліна все відбивала під форехенд.

Непевне, відбивати під ліву руку суперниці - це звичка Еліни, і така тактика здебільшого працює, особливо проти правшів, але невже їй не сказали, що Лейла - лівша? Невже по ходу гри вона сама цього не помітила? Але залишається фактом, що до самого кінця гри Еліна так і не проаналізувала причини своїх труднощів і не спробувала перебудувати свою гру.

Прикро. Можливо, такого шансу більше не буде.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010