Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160834, 2021-04-14 13:44:37  підтримати
ans

№160833, Alex_71
що у Путіна в мізках, я не знаю, і ніхто достеменно не знає, може й він сам.
Крим йому був потрібен з кількох причин. Мабуть, найголовніша – внутрішня, заробити дивіденди на темі відновлення імперії, притиснути опозицію, почасти перетягнувши на себе, як це сталося з лимонівцями та баркашовцями. Є зовнішня -військовий контроль над певними територіями для транспортування газу, цю тему копає ель-Мюрід і я згоден з деякими його тезами. Якби військова присутність в Криму була обмежена, Сирію б не потягли логістично. Ну, і мабуть, була така мрія вхопити Дніпро, Запоріжжя, Харків, Миколаїв з певних причин.
Ще маю припущення, що радники путінські не дуже сильні в аналітиці і тому намалювали більш привабливі сценарії, ніж ті, що сталися. Про довготермінові наслідки для багатьох галузей промисловості, включно з військовими, скоріш за все, взагалі ніхто не думав.
Треба зрозуміти, що ввійти в одну і ту ж ріку двічі неможливо. Якби Криму не було у 2014 ймовірність вторгнення сьогодні була б набагато вищою. Але ж, на відміну від 2014 вже зрозуміло, на що Путін здатен, то ж реакція буде більш акцентованою і заздалегідь підготовленою. І попри усі пропагандонські вкиди, об’єктивно режим слабшає, а не підсилюється і морально, і технологічно і економічно. Нацисти прийшли до влади в Германії у 33 році, у 38- здійсніли перші анексії, у 1945 все скінчилося. Так, там була світова війна, але ж за своїм розвитком і можливостями РФ значно поступається тій Германії, а якби нацисти не розпочали воювати, вони б не втримали населення тривалий час у мобілізаційному у стані. Путін має ті ж проблеми, але на відміну від Гітлера не має передової науки, технологічних і промислових переваг. Ядерна зброя – єдиний якір, але у локальному конфлікті він не спрацює.
І наостанок повторюсь навіщо? Що світить такого, навіть у випадку швиденької переможної війнушки, щоби ризикувати всім, що пан Путін зараз має, під загрозою неминучого погіршенням внаслідок реакції іншого світу?

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010