Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160804, 2021-04-02 14:58:12  підтримати
ans

№160800, Rosl_79

Я не стверджував, що Ви таке писали. у Вас було посилання http://fc-dynamo.ru/champ/prot.php?id=77.... , а далі чи там прямо, чи по внутрішній ссилці на тій сторінці відкрилося багато інтерв’ю з гравцями ЧСРСР, в яких йшлось про договірні матчі. Отам і було інтерв’ю з Решко. Дякую за посилання , бо дізнався багато цікавого та смішного. Гравці плутають матчі, роки, учасників. Іноді здається, що все вигадав журналіст, а футболіст чи то читав, чи ні- хто зна. Особливо потішив Звягінцев. Мені раніше траплялися його інтерв’ю на теми договорних ігор, що протирічили одне одному, а тут він поділився обставинами закінчення ЧСРСР-78.

http://pressing.net.ua/Persony/Intervu/7...

Бронзовые медали стали для команды неожиданностью?
– По большому счету, да. И вот почему. Перед последним туром сложилась ситуация: если киевское «Динамо» не выигрывает в Ташкенте у «Пахтакора», а мы побеждаем дома ЦСКА, то у «Шахтера» «серебро». На этот случай мы договорились с «армейцами». Но вот диктор объявляет по стадиону, что «Динамо» выиграло. Для этой ситуации была другая договоренность – мы должны были проиграть ЦСКА. В итоге пропускаем два мяча и уступаем 1:2. Позже оказалось, что киевляне сыграли вничью – 1:1 (причем это не принесло Киеву очков, так как был превышен лимит в 8 ничьих. Ограничения ввели в 1978 г. для борьбы с «договорняками». – «24».) ЦСКА победа над нами ничего не дала – они все равно не попали в пятерку лучших, так как их конкурент «Спартак» тоже выиграл. А диктора, кстати, после всего этого уволили.
А ви, вибачте, Rosl_79, це я до всіх дописувачів, кажете Лобановський, Лобановський. Он які схеми крутилися з багатоваріантними зобов’язаннями. Цікаво, як за це планували розраховуватися: у наступному році? Грошими? Гравцями?Поцілунками?


Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010