Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160796, 2021-04-01 12:22:05  підтримати
ans

Отой матч, Динамо (Киев) - ЦСКА 0:0 5 мая 1981 на який посилаеться Rosl_79 у №160792 має всі ознаки договірноного, судячи з опису, я його також не пам’ятаю, бо тоді працював здебільшого у відрядженнях і багато чого пропускав.

Була певна кількість матчів, що мали ознаки договірних про Карпати-Динамо 1976 я вже писав. Дуже смішно було читати за посиланнями Rosl_79 у №160792 спогади Решка про ту гру. Решко вважав, що вона була у травні 1975, закінчилася 3-3 і нічия та була на прохання Карпат, але твердить, що в тому матчі Буряк пробив пенальті над поперечкою. Насправді, у травні 75 гра у Львові закінчилася 2-2, але Буряк у ній не грав і пенальті не було. А у 76 було2-2, і той самий пенальті зумисно не забитий Буряком. А у Решка мабуть застрягло у голові, що якби Буряк забив пенальті, треба було б пропускати третій, а 3-3 - це вже підозріло і занадто.
Інші як на мене договірні матчі, це з Араратом та Динамо Тб в кінці 1982 року, там кияни виграли і це, чи не єдиний випадок коли у виїздній закавказькій спарці було дві перемоги. Матч з Шахтарем у 1986, коли треба було вигравати всі матчі, а Шахтар тренував Базілевич. Всі розуміли, що Шахтар не повинен зробити підніжку, але як? Тоді просто Шахтар, що не мав турнірної мотивації виставив другий склад, цілком можливо, що за домовленістю. І були якісь підозри щодо ігор з Динамо Тб десь наприкінці 80-тих. Здається, там були домовленості щодо узгодженого тиску на ФФ СРСР аби впровадити госпрозрахунок.
І ще, панове конспірологи. Я вам нагадаю, що після 1977 року, який Динамо виграло без жодних шансів у суперників, на класі з результатом, якщо вірно пам’ятаю 14 перемог, 15 нічиїх, 1 поразка. Московські дідусі збісилися і впровадили ліміт на кількість нічиїх, за які нараховуються очки. І тоді договірні нічиї втратили сенс із цілком зрозумілих причин.

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010