Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160764, 2021-03-19 03:18:48  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 
Україна, USA

синпод

Цифри, приведені у твоєму посиланні, дійсно цікаві. Однак, я не впевнений, наскільки коректно робити висновки на основі цих даних. Ні, з точки зору здорового глузду все вірно, надлишок смертей треба віднести до наслідків ковіду. І, дивлячись на ці цифри ситуація в Україні посередня: не найкраща, але й не найгірша. А от з точки зору особистого сприймання не все так просто. Поясню.

Серед моїх близьких знайомих в Нью Джерсі немає жодного, хто б перехворів на ковід. У нашій компанії, де працює біля 300 осіб, було лише декілька випадків захворювання, точно не скажу, десь 4-6. І це в Нью Джерсі, в штаті, де за статистикою, найвища кількість захворювання не тільки в США, але й у світі (на 100 000 населення). Разом з тим, в Україні ВСІ мої близькі родичі перехворіли, а один позавчора помер. Наскільки я знаю, всі вони ретельно підтримували масочний режим, сиділи вдома, наскільки можливо, мінімізували очне спілкування. Показово, що моя сестра, (якраз її чоловік помер) захворіла одночасно з чоловіком, хоча досить легко. А от її чоловікові не пощастило, його спочатку лікували вдома, лікували ніби від ковіду, але діагноз не ставили. Через днів десять його стан погіршав і тільки коли його забирала швидка допомога, його протестували, і тест дав позитивний результат. Разом з тим, її відмовились тестувати, через те, що в неї симптоми були слабо виражені. Ще через декілька днів, коли вона вже повністю одужала, їй, нарешті, зробили ковід тест, і, очікувано, він виявився негативним - бо прйшло занадто багато часу.Тобто, вона вже перехворіла і очистилась від віруса. Але до статистики захворювання вона не попала. А чоловік її не виборсався. Так і помер...

Так до чого це я? А до того, що за моєми особистими відчуттями, захворюваність на ковід в Україні значно вища, ніж в США. Смертність, можливо, нижча (напевне, завдяки тому, що частка людей віком за 70 в Україні значно менша, ніж в США).
Нічого не стверджую, просто в мене таке враження. А щодо приведених даних, то зазначу, що що дані по Україні приведені за період до 30 грудня 2020. І крива на кінець грудня все ще зростала. Тобто, може виявитись, що за останні два з половиною місяці ситуція ще більш погіршилась.

Стосовно Росії мало що можу сказати, але там теж серед знайомих багато тих, хто перехворів.

З одним неможливо сперечатись: шестикратне перевищення надлишку смертності над офіційною смертністю від ковід в Росії - це дійсно свідоцтво брехливості і цинізму путінського режиму. Але хіба ми і раніше не знали про його брехливість і цинізм? Після Грузії, після Криму, після Донбасу, після збитого Боінга, після Литвиненка і Скрипалів - нас все ще вражає жорстокість, брехливість і цинізм путінського режиму?
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010