Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160595, 2021-01-13 10:03:57  підтримати
Dmytro

Alex_71

Я власне питав про Трампа в контексті того, що Твіттер залишає у спокої акаунти активістів BLM та навіть Пушиліна й Хаменеї. Ти зосередився лише на персоні Трампа, а не питанні подвійних стандартів, які призводять до цензури.

Якби Твіттер проводив послідовну політику, проблем би не було.
Наприклад, ти закликав до протестів, що завершились захопленням будівель - бан.

Але ж, ні. Лідери з "правильними поглядами" це можуть робити без проблем. Лідерів з "неправильними" карають. А на лідерів з інших країн Твіттеру взагалі начхати, хай порушують їхні Умови користування скільки завгодно.

З порнографією питань не виникає, бо всі, хто її постить, потрапляє у бан. Чітко і зрозуміло.

Ситуація з Трампом показова тим, що зараз це зробили з лідером "неполіткоректних" думок, за якого проголосували десятки мільйонів. Не з якимось фріком.
Завтра система монополій так зробить з депутатами й провідними блогерами, а післязавтра створить неформальний концтабір правильних ідей.

Підтвердження, що вони стали основними майданчиками досить просте. Де опублікували заклик виходити на Майдан? До речі, чому не забанили при цьому Наєма? )) Де проводив основну кампанію Зеленський? З ним Порошенко зміг позмагатися лише в найстаршій віковій категорії. І Україна тут не виняток.
Зараз ще з'явився Телеграм, з якого стирчать російські вуха. Але навіть якщо Трамп перейде у Телеграм, його одразу заблокують як Parler. Тому які можуть бути альтернативи, якщо їх знищують на старті?

Я от вирішив почитати першоджерела про QAnon. І не зміг придумати той пошуковий запит, за яким Гугл направив би мене на сайт прихильників цієї ідеї. Що не вводжу - видає тільки новинні сайти. Так ніби на цих запитах штучний інтелект Гугла зламався)

Телебачення й газети - тепер лише для певних аудиторій.

Такі подвійні стандарти від Big Tech створюють проблеми не тільки в політиці але й у бізнесі. Є ніші, в яких реклама у Фейсбук приносить 80% клієнтів і банально немає альтернатив. І власник бізнесу може зробити необережний коментар, після якого йому повністю банять акаунт і він не може показувати рекламу.
Банять навіть за такі висловлювання як "росіяни як нація - мудаки, бо масово підтримували анексію Криму". Ці думки тут на Ф-О висловлювались не раз і вважаються нормальними для багатьох у нинішній ситуації. А Фейсбук за них може нанести нищівний удар по твоєму бізнесу.

Мій невеликий бізнес інколи страждає від подвійних стандартів Гугла, але хоча б не з політичних питань. І альтернатив Гуглу немає - я їх активно шукаю, бо ситуація, коли 60% клієнтів приходять з одного джерела, є небезпечною. Але не знаходжу.

Тому так, я цифрову монополію відчув на власній шкурі, як і багато моїх знайомих і конкурентів. І я зовсім не в захваті від її можливостей нищити усіх, хто висловлює "хибні" погляди чи поводить себе "неправильно".
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010