Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160424, 2020-10-25 21:48:29  підтримати
ans

у №160420
Иногда я впадаю в ступор.

Я – також, коли зіштовхуюся з такими прикладами аргументації, як у №160420 та №160417. Одразу згадуються лектори з філософських семінарів радянських часів. З їх назабутніми - жодна сльозинка дитини, чєлавєком нужно бить та іншою штампованою ахінеєю.
Не буду розжовувати, це марно витрачати час
Просто раджу подумати і відповісти собі на запитання
1. Яким чином «шведська модель» боротьби з короновірусом вплинула негативно на падіння шведського ВВП?
2. Якщо модель обрана модель хибна, вона хибна вчора, сьогодні і завтра і результати мають бути однаково поганими. Якщо інтегральна кількість смертей на одне зараження, за сім місяців впала у три рази, це означає, що диференціальна (щоденна)смертність впала у 20-30 разів при хибній і негуманні моделі. https://www.worldometers.info/coronaviru... Чому б це?
3. Чому шведів треба порівнювати з данцями, норвежцями та фінами, а не з бельгійцями, нідерландцями чи іспанцями, наприклад? Може, розмірковуючи про ковід, варто порівнювати по країнам кількість людей у віці 70, або навіть 80+ а не ефемерні, надумані подібності у кліматі, ландшафті чи ще чомусь такому ж далекому від здорового глузду?

Оті, нібито статистичні, дослідження на рівні смертність та число захворювань за 7 днів коли 0 порівнюються з 3 і виводи якісь з цього - суцільне блюзнірство.
Рівень смертності в сучасній Швеціїї 100000 випадків на рік, згідно з математичними методами обробки даних ця величина може без усяких ковідів коливатися у межах +- 10000. І якщо подивися по рокам за останні десятиріччя – це має місце.
Кількість людей на планеті збільшується і кількість смертей – також. Чим більше живих, тим більше померлих - і нікуди дітися. І захлинатися пафосом на тему 4664 зайві смерті від ковід не варто. Треба до купи скласти жертви жорсткого карантину, яких могло б не бути, якби не було банкротств, затримок планових операцій, вимушене проїдання грошей призначених на цільове лікування, просто обмежень у можливості поїхати вільно у лікарню і отримати невідкладну медичну допомогу і т.ін.
Апологія шведської моделі фактично зафіксована у рекомендаціях ВОЗ початку літа- жорстокий карантин надалі нерекомендований, бо його загальний негативний вплив на стан здоров’я переважає очікувані вигоди від ізоляції.


Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010