Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160128, 2020-07-01 20:06:08  підтримати
ans, * anskh@ukr.net 
Kh, Ua

№160127, kot23,

Одягни на кожного маски - і отримаєш іншу цифру. Примусиш всіх сидіти вдома - цифра зміниться. Перехворіє половина - і цифра зміниться.

Ну, про це я взагалі нічого не говорив, йшлося про вільне і нестримуване розповсюдження двох підвидів вірусів. Якщо додати ще санітарні заходи то у "смертельнішого" ще менше шансів подолати конкурента, бо він проявляється більш виразно, носія ізолюють, лікують і шансів змінити хазяїна меншає. Вижити у компанії собі подібних він зможе хіба що, якщо передаватиметься швидше.
Насправді мені невідомо чим відрізняються наявні версії вірусу, чи є якийсь з них помітно "смертельніший" од інших, але якщо є, то він - не жилець у тривалій перспективі, хіба що, спроможний, як колорадський жук, розвиватися багатоваріантно, уходити у підпілля, перечікувати, але тоді це буде щось вже занадто підступне і зловороже для примітивного організму.

Якщо вірус послабне "щоб не вбивати", то його загальна продукція зменшиться, а відпущений на інфекцію час залишається незмінним

Ну, виходячи з того, що "смертельний" може вбити носія через 2-3 дні після початку активної фази, у його менш вбивчого опонента все одно буде більше часу і хто напродукує більше "сильний" за день, чи "слабий" за тиждень – теж питання.
До речі, не можеш освітити, чим скінчилася "іспанка"? вона несподівано зникла, чи стала менш вбивчою? Нібито перехворіло 30% населення, але ж все одно було, кому ще?

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010