Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160112, 2020-06-29 13:16:36  підтримати
ans, * anskh@ukr.net 
Kh, Ua

№160108
kot23,

Порадигма віруса проста: якщо існує декілька варіантів віруса у вірусній популяції, то той варіант, яким найбільш ефективно інфікує, найбільш ефективно розмножується і дає найбільшу кількість потомства, то цей варіант з часом витіснить всіх інших варіантів.

Розглянемо два варіанти вірусу. Один є більш "смертельним" від іншого. Його носії вмирають у більшій кількості випадків у порівнянні з іншим. Це автоматично призведе до вимирання "більш смертельного", якщо вони вільно розповсюджуються в одній популяції, бо він частіше вбиває своїх носіїв. За 10 -20 переходів відносна кількість "більш смертельного" зменшиться у сотні раз.

Якщо мутація переваг не надає, але і не надає дефекту, то такий варіант співіснуватиме з основним.

Співіснувати можуть віруси, які приблизно однакові щодо смертельних випадків серед захворівших, а відрізняються за якимось іншими показниками.
Тобто, "більш смертельний" варіант вірусу неминуче програє у кількості носіїв, і зведеться нанівець. Для пересічного громадянина це і означатиме, що вірус "слабне"
Чи це відбулося, чи ні важко судити без ретельного аналізу всіх факторів. Я переглянув поточну статистику для шведів, і, здається, показник смертності на захворювання в них помітно знизився. Але чи є це наслідком зменшення "смертельності" вірусу, чи вразливі верстви ретельніше оберігають ніж на початку пандемії без додаткової інформації не з'ясуєш.

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010