Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160108, 2020-06-29 06:15:36  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 
Україна, USA

Valentyn (160106)

***Многие вирусологи отмечали, что со временем вирус слабнет***

Не знаю, що то за "вірусологи", але вони помиляються. Або дезінформують. Або, що найбільш вірогідно, вони просто не знають, про що говорять.

Порадигма віруса проста: якщо існує декілька варіантів віруса у вірусній популяції, то той варіант, яким найбільш ефективно інфікує, найбільш ефективно розмножується і дає найбільшу кількість потомства, то цей варіант з часом витіснить всіх інших варіантів.

Я вже зазначав, що у коронавіруса мутації відбуваються порівняно рідко. Хоча це і не значить, що їх зовсім нема. Якщо мутація надає переваги, то такий мутант швидко витіснить основний варіант. Якщо мутація переваг не надає, але і не надає дефекту, то такий варіант співіснуватиме з основним. Якщо мутація робить вірус дефектним, то такий варіант досить швидко елімінується, витісняється основним варіантом. Це все, що тобі потрібно знати про еволюцію вірусів (і не тільки вірусів).

Іноді, при зміні умов, варіант, що здавався дефектним набуває переваг. Але це не значить, що слабкіший варіант перемагає. Просто завдяки новим умовам слабкий варіант став сильнішим.

Парадигма залишилась назмінною

То ж не треба повторювати чиїсь дурниці щодо того, що з часом вірус слабкішає.

Так, з часом загроза від коронавіруса зменшиться завдяки тому, що значна частина людської популяції здобуде іммунітет (чи перехворівши, чи завдяки вакцинації). Але це ніяк не значитиме, що вірус ослабне чи ослаб.

Інша справа, що з самого початку загрозу коронавіруса дуже пеоеоцінили. я про це писав на почаку епідемії, десь у січні. Однак, маю признати, що я навпаки, трохи її недооцінив. Я писав, що навряд чи смертність перевищить смертність від грипу. Але зараз, якщо вірити офіційним даним, (а є підстави не вірити?), смерність в США вже перевищила смертність від грипу у сезоні 2017-2018 років, найвищу за десятиліття. І схоже, йде до того, що цифра подвоїться.


Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010