Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№159447, 2019-10-12 19:29:09  підтримати
kassiop

Про прес марафон.

Є дуже багато зауважень, критики до ходу думок та відповідей, протиріч у них. Це стосується відомих питань формули Штанмаєра, продажу землі. Можу згодом скласти свій список, а зараз, взагалі, погоджуюсь із розумними людьми на кшталт Піонтковського та Ілларіонова.

Але, що мене ексклюзивно, так скажімо, вразило це на психологічному рівні подібність риторики Зеленського до стилю Горбачова часів Перебудови – дежавю на 99.9%.

Це таке ж апелювання до позитивної дії якоїсь вищої сили – Свободи (Горбачов) чи Миру (Зел) які здатні своєю могутністю здолати всі негаразди і проблеми за дуже короткий час.

Це відсутність чіткого плану та довгі розмови з народом про те що «Далі ви будете вирішувати як бути, із максимальною корисністю для себе».

Це ігнорування значних тенденцій та фактів як другорядних та таких що самі вирішаються. У Зе. виходить що армія нам не потрібна і Головнокомандувач не може взагалі розпочати війну.

І там і там розмова була про війну але це зовнішня подібність.

Здається, що мова йде про якийсь світ де речі парять у повітрі між хмар або плавають у болоті та не опираються на більш базові для них основи, або якось пов’язані.

Дуже подібні підходи до проблем, для вирішення яких недостатньо ресурсів.
Те, що це неправда і обман, було видно. Але тоді, це було краще ніж підкорятися командиру та і молодшими ми були. До чого це привело – тепер вже відомо.

Як потім з’ясувалося, Горбі вирішував проблеми особистої влади – пробував всидіти на хиткому від проблем СРСР троні. Тому не міг говорити відкрито – адже потрібні перетворення могли знищити той світ, де він хотів володарювати.

Таке враження, що Зе підкинув карти, і поки вони падають, каже про те що вони коли впадуть вишикуються у міцну фортецю, де все буде добре.

До кожного попередників є теж багато претензій. Порошенко, наприклад, ремонтував умовно кажучи будинок України, незважаючи, що частину захопили бандити та підкрадав матеріали на цьому (це майже у всіх). Але у його думках проблеми були більш реальними і зрозумілими.

Насправді, це великий подарунок для Путлєра, який намагається заперечити горбачовський розвал СРСР. Трагічна історія для нього повторюється у вигляді Зеленського.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010