Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№158823, 2019-02-11 22:54:54  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 
З самовигнання

Alex_71 (№158812)

***Вы шото пишетте, но страшно далеки от народа.***

Аааа, ти, виходить, приближений до народу! А раз приближений, то, безумовно, знаєш істину. Все зрозуміло! :)

Хоч я іронізую, але багато з чим з тобою погоджуюсь. Менше з тим, не все приймаю.

***Ну приходит условный Зеленский или Гриценко на Банковую. Ну назначает главу своей администрации, дальше что? Партий своих у них нет, людей нет, денег на парламентскую компанию тоже нет. Ну Зеленскому, теоретически, может помочь Коломойский, но Коломойский тоже поиздержался. Идти просить денег у Ахметова и Фирташа? ***

За правилами постсовкової олігархічно-бандитскої політтусовки все так і є. Нагорі може бути лише найсильніший пахан зі своїми прибічниками, або той, кого найсильніший пахан чи пахани підтримують. Ті, що зараз біля влади тільки такий спосіб дій і сприймають. Але існує і інший спосіб дій. Наприклад, тобі треба прийняти якийсь закон. Але в ВР є лише невелика фракція С, яка тебе підтримує. Зате є набагато більші фракції А і В, які твій законопроект не підтримають. Що ти робиш, ти готуєш законопроект. Крім того, ти готуєш ще два зовсім інших законопроекти, на зовсім інши теми, один, який явно до вподоби фракції А, але зовсім неприйнятний для Б, і інший, який навпаки, гріє душу фракції Б, але дуже не до впродоби А. А далі - починається звичайна торгівля, ти обіцяєш одним відкликати другий законопроект , іншим - третій законопроект, в обмін на підтримку твого першого законопроекту. В результаті може вийти, що тільки твій перший і найважливіший законопроект проходить, а обидва інші похоронять. Що тобі і треба. Це і є розумне лавірування. Ти не посварився ні з А, ні з Б, навіть більше, ти, наче пішов обом назустріч, але добився свого. Звичайно, просто на папері, то не проста справа - грати в такі ігри, потрібна велика робота, і я не бачу, хто з кандидатів здатний на таке. Звісно, що не Юля, і не Бойко, і не Гриценко. Про Зеленського - мовчок, не знаю, на що він здатен. То ж, як я писав у №158808, теоретично, без більшості в ВР можна працювати, але практично ця генерація української влади не таке не здатна.

***Вы исходите из мнения, что в Украине работают институты. ***

Інститути завджди якось процюють, поганенько, в першу чергу на власну кишеню, але працюють. Зрозуміло, що дуже важко, чи й неможливо ці інститути в одночас поміняти і заставити працювати як треба.

Я тут поспілкувався з одним знайомим. Він лаяв корупцію, продажність чиновників і роозповідав, як воно має бути. І тут же поділився тим, як він дав хабаря таможеннику щоб провезти машину через кордон без черги. Образився, коли я сказав, що він своїм хабарем підтримав корупцію.:) Звичайно, я його дещо тролив: хто зна, чи в подібний ситуація сам би не заплатив. :)

***исходя из внешних факторов Порох вне конкуренции.***

Зовсім неочевидно. Навіть більше, я б сказав, досить сумнівне твердження. Ти хочеш сказати, що той, хто раз наступив на граблі знову на них не ступить? Або, більш доступно і більш відповідно сучасним реаліям, той, хто спричинив ДТП має менше шансів спричинити другу ДТП? Життя показує, що це зовсім не так. Тобто твоя аргументація, що набивши гуль Порошенко порозумнішав, мене не переконує.

Тут насправді така справа: треба вирішити для себе, міняти чи не міняти те, що є зараз: адже може бути краще, а може і гірше! Мені це нагадує математичну задачку, досить просту, але з хитрістю: парадокс двох конвертів. Я дещо змінив формулювання, щоб наблизити до теми розмови. Отже, є два однакові конверти з невизначеною сумою грошей у кожному. Відомо, що в одному сума в 10 раз більша, ніж у другому. Тобі дозволяється вибрати один із конвертів, відкрити і перерахувати гроші. Але сума в іншому конверті тобі невідома, вона може бути в 10 раз більшою, а може, в 10 раз меншою. Тобі пропонується вирішити, або залишити конверт собі, або поміняти на інший. Це рішення останнє: назад поміняти вже не можна. Питання: чи можна за таких умов оптимізувати процес так, щоб максимізувати задоволення кінцевим результатом (чи мінімазувати розчарування)?
Або, іншими словами, якщо таких пар конвертів декілька, чи можна максимізувати шанси отримати більшу суму?

Як на мене, то ця задача - це модель прийдешних виборів президента.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010