Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№158671, 2018-10-05 16:49:32  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 
З самовигнання

Я вважаю, що взагалі вся система велферу - це велика дурниця. Ця зараза позповсюдилась по всіх країнах Заходу стараннями ліваків та лібералів. Коли здорові працездатні люди отримують гроші і інші блага від держави задарма - це руйнівне явище і для держави, і для суспільства. Я не проти того, щоб держава допомагала безробітним. Але не у вигляді "Money for nothing". Отримуєш якусь допомогу від держави - будь ласка, попрацюй на користь суспільства. Ну, добре, втратив роботу - ось тобі 3 місяці на пошуки. А далі - як не знайшов роботу - йди підбирай сміття (його вистачає навколо) чи ще щось, хоч дороги ремонтуй, як при Рузвельті. Робочі руки потрібні, а сидить купа нахлібників, які отримують більше, ніж мінімальна зарплата, то ж навіщо їм йти працювати. Тому на низькоплачувані роботи беруть тих, хто згоден працювати за мінімум, тобто, нелегалів. Таким чином, нелегальні імігранти- які є, по суті, порушниками закону=злочинці, - необхідність. Нелегали - логічний продукт велферу. Так само і з так званими біженцями. Money for nothing для біженців - принаджує нероб, злочинців на інших соціально руйнівних елементів. А якби кожен біженець кожний отриманий долар чи євро повинен був відробити, то й біженців було б менше.

Звичайно, що жодна політична сила не наважиться відмінити "money for nothing", бо боїться втратити голоси виборців. А тому, потрібно було б ввести якийсь майновий ценз: отримуєш велфер - не маєш права голосувати. Адже це логічно: право голосу має належати лише тим, хто працює і сплачує податки. А ті, хто отримують від суспільства допомогу не повинні мати впливу на те, як витрачаються гроші з податківа які ми сплачуємо і на те, кого вибирати до керівництва (міста, району, штату, держави).

Це моя політична і економічна платформа. Цікаво, якби знайшовся хтось, хто пішов би в політику з такою платформою, чи мав б шанси бути вибраним? Скоріш за все, до виборів не дожив би. :(
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010