Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№158178, 2018-03-22 16:32:35  підтримати
Alex_71

Чи багатьом із тих, хто організовував, брав участь, чи підтримув збройні сепаратиські виступи були пред'явлені звинувачення?

Як казав мій колишній декан:"Викиньте з голови те, що показують у кінофільмах, ніхто таких розслідувань не веде". В 95% випадків злочинці цілковиті ідіоти і злочин розкривається на місті через повну очевидність. В 5% випадках, коли злочинець не ідіот, злочин не розкривається майже ніколи, ну бувают виключення, що через якійсь випадковий збіг можуть розкрити. Отже, всі ті дії про які ти писав ніхто взагалі не розслідує по справжньому. Бо злочинці не повні ідіоти, особистої зацікавленості в розслідуванні ніхто не має. Засудити в наших судах майже неймовірно. То навіщо комусь дупу рвати.
Випадок з Надею, через те що вона повна ідіотка, попадає в ті 95% які розкриваються на раз. Її військові ж не відразу здали. Вони спочатку вирішили, що це якась маячня. Однак, після того як вона разом із Рубаном винесла всі мізки їм, то вони про неї повідомили. Після цього не набрати на цю ідіотку фактажу було просто неможливо. Це коли якісь професіонали працюють як з Шереметом, Шаповалом чи іншими, то майже без шансів. Ця ж дура все робила майже відкрито.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010