Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№158099, 2018-03-13 05:41:32  підтримати
kot23

Синпод

Я був би радий помилятися, але я думаю, майбутнє покаже, що правий був Valentyn, а не ти. Що не буде бойкоту, що не буде якихось серйозних нових санкцій. Знову буде "а ви докажитє", знову буде "цирк", "клоунада", і "ані проста нас нє любят", і "загавор протиф расіі". І які б докази не наводили, все одно буде "настамнєбило" и "вивсьоврєтє". Хто його візьме за шкірку і в суд потягне? Тим більше, що у цього урки ще й атомні ракети, а щодо його притомності існують сумніви. Вини своєї він ні за що не признає, до відповідальності його не притягнеш, а якщо пару десятків олігархів забанять в Лондоні, то це нічого не вирішить.

Я там не знаю достеменно, чи приймає свої рішення Путін сам-один, чи це колегіальні рішення, але він (чи вони) прекрасно користується надбаннями "західної демократії" в своїх інтересах. Це як безпритульний чи кишеньковий злодій, що прийшов до супермаркету: дешевше закрити очі на його крадіжку, ніж ловити на гарячому, доводити вину в суді, а потім оплачувати його перебування в тюрмі.

До речі, я вважаю, що дії Путіна дуже раціональні і міф про його неадекватність - це лише наслідок того, що його рішення і дії далеко виходять за рамки підручників по дипломатії і міжнародному праву, а також, правил поведінки джентельменів. Його дії більше схожі на дії шпани з району, у той час як політологи намагаються знайти якісь ознаки дипломатії, хоча б макіавелівської.

Була у нього мета помститися Заходу за Косово (а саме там Захід створив прецедент формального порушення букви і духу Хельсинкі) - і сталася Грузія. Та і Крим в тому ж руслі. крім того, створивши територіальні диспути в Грузії і в Україні Путін закрив їм дорогу до НАТО. Яку ціну росія за це заплатила? Та майже ніякої! А ти думаєш, що зза одного Скрипаля станеться щось радикальне? Був Литвиненко, був Березовський. Тепер Скрипаль. нічого не зміниться.


Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010