Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№157968, 2018-01-26 17:22:16  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 

Valentyn (№157967)

Мої оцінки дуже відрізняються від твоїх, я вважаю, що Трамп - це найкраще, що сталося з США за останні 30 років. Наприклад, якби маркет обвалився, я переконаний, що ти б казав, що обвалився він не зза обїєктивних причин, а саме із-за Трампа. Але таркет процвітає, отже, по-твоєму, Трампа заслуги немає.

Історія покаже хто з нас правий. А може нічого не покаже, бо одні будуть розглядати всі позитавні зміни як результат дії об'єктивних причин, а негативні зміни - як персональні проколи Трампа. А інші - с точністю навпаки.

Щодо Путіна. Після років Єльцинського хаосу, якийсь порядок, якісь правила гри, які Путін насадив в Росії, я вважаю безумовно позитивним - для Росії. І, якби Путін не ліз в Грузію, а, особливо, в Україну, і якби не розгойдував човна по всьому світі, я б розглядав його в цілому як позитивне явище для Росії. Мене не дуже дивує високий рівень підтримки серед росіян, хоча, звичайно, я розумію, що у значній мірі ця підтримка - це результат пропаганди.

Цукерберг, Брін? Та вважай їх ким завгодно, богами, дияволами, чи інопланетниками. Як це стосується теми нашої розмови?

P.S. Дуже поважаю рішення перенести посольство в Єрусалим. Єрусалим - безумовно єврейське місто, він є столицею Ізраїлю і це історично оправдано. Претензії мусульман на це місто абсолютно безпідставні. Думаю, що це рішення дещо вгамує арабів. З гопниками як буває: чим більше їм поступааєшся, тим нахабнішими вони стають. Давно пора їх приструнити.


Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010