Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№130439, 2012-09-20 17:07:29  підтримати
Бомбаділ

Не можу пройти повз фрази сусіднього ресурсу )


ПапараЦЦі ХрєнOFF
Тому що ситуація з Дем'яненком усього лише потребувала заміни тренера. Натомість, Сурок мазохістично вирішив почекати ще рік.
Так само, як свого часу він не зняв вчасно Михайличенка і тому "рятівником" виявився Сабо



"Рятівник" Сабо...
І, коли це вчасно варто було знімати Михайличенка?
Після домашньої нічиї останнього туру ЛЧ з Інтером?
Чи через 4 місяці навесні 2004, про що як практично вирішене питання за тиждень до матчу з Динамо у Донецьку інсайдерськи-тріумфально голосив Пєнісов на териконі (роздруківки цього тут постилися раніше) й на що так радісно-небезпідставно сподівалися вболівальники ШД й деякі "фани" Динамо, доки не втихомирился, коли Динамо обіграв їх там 4-2.

«Ребята выполнили план на игру практически на 100%. Было непросто лишить «Шахтер» пространства, но нам это удалось. Мы сознательно отдали инициативу сопернику. Каждый из забитых сегодня голов был маленьким шедевром и вполне мог бы претендовать на звание «гол месяца». Сегодня у «Динамо» была заметно выше коллективная скорость, о чем свидетельствовали и выходы 2 в 1. Лучше мы оказались и в физическом плане.

ІС замість того, щоб у 2003-2004 підсобити власному молодому ГТ посиленням складу, зміцнити його авторитет у команді власною підтримкою і допомогою, навпаки просто чекав першої ліпшої помилки від того, і на жаль, не мав у своїй голові думки, що тренер – найбільш цінний для команди актив, а не аферистичне лялякало й інтриган у спортдиректорах, який встиг відзначитися трансфером Нанні, не балканські й бразильські легіонери, які сьогодні тут і з цим тренером у формі й команда, а завтра уже втратили мотивацію чи знизили вимоги до себе в не залежності від особи тренера, і що недоцільно йти на повідку у них, але таки ІС зробив цю рокову помилку після першого ж несприятливого результату одного матчу у єврокубках...
Усі тоді були такими ще наївними, закидаючи ОМу, що команда не грає як при ВВЛ і пресингує не досить ідеально й синхронно )
Чомусь думається, якби у 98-му Спарті у 1-му матчі вдома програв не ВВЛ, а будь-який інший тренер чи той же ОМ, то Суркіс наступив на такі ж граблі.

І, навіть, не зробив скидки, що команда пройшла важкі літневі збори, на яких команда готувалася і націлювалася на кращі результати у ЛЧ.
А, між іншим, увесь мейнстрім і суспільна думка вболівальників Динамо вимагала саме цього, підвести туди команду в найкращій готовності, якої б вистачило на період групового турніру і спробувати проскочити кваліфікацію на автопілоті.

ІМХО, команда осені 2004 (5 матчів, поки її врешті-решт не загнав ЙоЙо) була чи не найкраще підготовленою за усі пост-ВВЛ часи – фізично, тактично, організаційно.

Якщо команда у першому ж матчі ЛЧ в гостях у Римі групою у 4-5 гравців атаки пресингує і відбирає м’ячі у суперника уже на лінії його карного майданчика і створює моменти, то мабуть така команда є дуже добре готовою до старту ЛЧ.

Якщо команда і у 2-му турі проти дуже серйозного Байєр Л. не лише не знічується, програючи у 2-му таймі, серйозно додає у інтенсивності дій, посилює пресинг і швидкісну роботу вперед, забиває 2, 3, 4 м’ячі, домінує над суперником, то мабуть така команда є дуже добре готовою фізично і психологічно (хоча на неї вже й тисне тактичний хаос й деструктивний психоз ЙоЙо)

Якщо команда оібгрує в середині 1-го тайму 2-0 мадридський Реал, не випускаючи при такому рахунку того зі своєї половини і який, як і у Мадриді являє солодку булочку для неї, то мабуть команда дуже добре є підготовленою, лише правильно розпорядися нею!
Та команда заслуговувала на вихід з групи ЛЧ.
Переглядаючи не так давно її матчі , можна підтвердити високий рівень її командної взаємодії й інтенсивності дій, команда виглядала набагато цілісніше й потужніше, ніж будь-яка чудо-команда Сьоміна, включаючи і ту, яка грала в півфіналі КУЄФА.

Я ніколи не повірю, що причина такої прекрасної готовності Динамо осені 2004 – 2-тижневе тренерство і скипидар Сабо.

На жаль, та історична помилка ІС дуже боляче вдарила згодом по клубові, по ньому самому й призвела до нинішнього стану терпіли.

Ще прикріше, що ніяк не вивітряться міфологеми деяких дописувачів ФО щодо "вирячених очей" і "неТренера", "Льосика", "заляканого труса", "фізрука" і "конспектолога".
Навіть наведення статистики і результатів його команд не можуть зруйнувати їх несприйняття й антипатію...
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010