Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162547, 2024-04-22 08:50:48  підтримати
Dmytro

синпод

Було багато прогнозів щодо строків цього голосування, тому природно, що один з них влучив у ціль. Але можливо це не лише випадковість. Так ось: у підсумку справдився прогноз, що проголосують у середині квітня, коли у достатньої кількості республіканських конгресменів вже пройдуть праймеріз.

Також ФТ підсвітили цікавий момент: Трамп особисто майже не критикував закони, ухвалені у суботу. Його шавки, включно з сином - так, а на Трампа щось вплинуло. Можливо, причина більше в Ізраїлі, ніж у нас, але все ж є надія, що якісь домовленості за кулісами були сильно зламані в результаті атаки Ірана на Ізраїль.


Кеннан

Війна зробила усі вигадані сюжети прісними, наприклад, погані хлопці. Кістяк Азова це ті підлітки, які палили фаєри і влаштовували бійки на футбольних матчах 15 років тому. Дивився на них тоді й думав: які дебіли. А виросла наша головна надія на перемогу в цій війні.

Зараз час поганих хлопців. Навіть у маркетингу мої конкуренти, які працювали в сіру/чорну, дуже гарно потролили орків у соц мережах навесні 2022. Це ті, хто взагалі не платили податки і крутили найцинічнішу і найдокучливішу рекламу українцям. А почалась війна і вони виявились значно кориснішими за мене.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010