Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162545, 2024-04-21 22:11:01  підтримати
Кеннан

Оскільки тема справедливості змінилась іншими, в т.ч. і останнього повідомлення - продовжив би та з позицій "ніщо не нове під місяцем" прокоментував би центральну частину №162527.

По-перше подібну історію, у незначних варіаціях, я вже декілька прочитав в інтернеті цієї весни, раніше подібного не зустрічав.

По-друге сам сюжет трохи нагадав мені термін що мав широкий вжиток 90 років тому - "перековка" ( а потім швидко вийшов з лексикону )

По-друге це нагадало мені історії які розповсюджували новостворені в Україні в 90-х та нульових протестанські церкви або церкви подібні їм, про їх "новітнього героя" - страшенно проблемного ще в недалекому минулому хлопця, який завдяки їх релігії повністю вирішив свої проблеми і зараз став успішним членом суспільства, ну і паралельно звичайно вірним прихожанином їхної церкви.

Але ось у творах світової култьтури, - кіно та літературі, - як раз здається подібного не пригадую. Саме напряму повязаного з війною, т.я. сюжет коли більш або менш проблемна молода людина потрапляє в армію у мирний час та "перековується" як раз зустрічався у минулому сторіччі, в т.ч. і в радянському кино, хоча правда особисто не дивився.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010