Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162538, 2024-04-16 00:38:35  підтримати
kassiop

Кеннан №162535 Моя основна думка там була, що саме повноцінного процесу мобілізації, як може жорсткого, але все ж здорового суспільного механізму не було, навіть теоретично.
Тут, до речі відмінність від підходів росіян у бою та організації. Чув думку, що кацапи спочатку намагаються прорватися на найважчому участку, а потім легше на деморалізації здобувають все інше. При мобілізації навіть за пару днів повбивали навіть айтішників із Москви.
У нашої влади підхід протилежний – вже не «домовимося», а «закінчиться воно (якось само) десь посередині» (при чому середина діями кацапів переміщується по нашій території). Виправдання –«не надали», «не підтримали», «зрадили» (в якійсь мірі справедливо), але при цьому – ніяких своїх дій (крім виключень-пасионаріїв далеко від вершин та ресурсів).
Можливо, тобі видніше, коли добирали трохи, дійсно - це було село, але там не живе більшість населення і воно там не саме активне, живучи на дохід від паїв (без особливої роботи та статків). Розрахунок був, напевно, перебитися до перемоги наступу 2023, Ф-16, закидати іншими вундер-вафлЯми, а тепер ні снарядів немає, ні солдатів, і постійний відступ. А кацапи не дурні – можуть піднатиснути і прорватися!
Бачиться підхід акторів та продюсерів - блиснути у трейлері / демо, а потім відпочивати особливо при небезпеках.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010