Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162527, 2024-04-13 09:48:38  підтримати
Alex_71

Dmytro
Ти уяви собі як всі ці реєстри звести до однієї кучі? Це ж треба якось зробити. Це потребує часу і людей. Далі, ну виявили вони, що Вася Пупкін живе за такою-то адресою. Як йому повістку вручити? В квартиру дзвонити - він не відкриє. Засідку на вулиці робити? З декількох людей з поліцією? А потім він скаже, що я там не живу, а ви зі своєю службою здоров'я щось помилилися, я вже рік як переїхав в інше місто.
А так, треба щоб самі прийшли. Ти в кого відстрочка прийдуть більш-менш, їх можна відразу в окремий список, а з іншими працювати.
Зрозуміло, що багато-хто буде ховатись, але суттєва кількість не буде (різні люди) так і будуть людей набирати. Да ї ті хто ховається, рано чи пізно попадуться і з них може получитись непогані військові. В мене приклад є. В мене в дружини однокласник, 40 років, мамин син, через неї в молодості офіцер і вилетів з армії (якусь дівчину завагітнив, мама все зруйнувала бо "вона йому не пара", а вона була дочкою когось вищестоячих, ну і все). Далі жив в селі, бухав, на вигляд був ніби не я його на 13 років старший, а навпаки. Почалася мобілізація, майже два роки ховався боявся зайвий раз на вулицю вийти. Реально ховався весь час. Врешті-решт "знайшовся". Мама щось бігала в ТЦК "рішати", япочатку служив на кордоні біля дому, потім перевели на навчання. Зараз проходить підготовку, йому все подобається, отримує гроши, став схожий на людину. Повинен ротним стати. І він задоволений. Отримав сенс життя. І в країні є такі люди їх теж потрібно знайти і потрібно, щоб сами вони дозріли.
А у нас ті ж ТЦК (про корупцію мовчу, окрема тема). Як їм мобілізацію проводити. Люди живуть невідомо де. Зареєстровані там, працюють сям, живуть може в іншій області. Як їм повістки вручити. Вот і закінчується дурнею, що по вулиці ходити до людей чиплятися. Особливо по селам, там і народ менш грамотний, і сховатися важче.

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010