Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№162521, 2024-04-12 10:48:03  підтримати
Alex_71

Dmytro

Норма про демобілізацію це був чистий популізм. В лютому-березні в сили оборони влилося більше півмільйона людей. Якщо їх демобілізувати, то ким їх замінити. Хвилі бажаючих імовірно вже не буде. Мобілізувати таку кількість важко. Крім того, є постійні втрати (загиблі, поранені, захворівши, полонені, демобілізовані з інших причин). Тих кого мобілізують зараз спрямовують саме на заміщення втрат.
В нас не АТО (ООС) де одномоментно брали участь 40-45 тисяч і коли можливо було проводити хвилі мобілізації. Зараз війна на виснаження і виживання держави і нації, і хоч якась масова демобілізація можлива або після закінчення війни, або хоча б після якогось більш-менш сталого припинення активних бойових дій.
І це об'єктивна реальність. Ти можеш навести приклади масових демобілізацій під час світових війн?

Щодо потерпіти, а потім...
Тут важко якось прогнозувати. Але є певні ознаки. Раша останні півроку рветь сили як останній ривок. Постійні спроби атак, посилення обстрілів, масовані ІПСО як в України, так і в країнах Заходу. Орбан, Трамп з Майком Джонсоном вже не намагаються дотримуватиьс якихось норм видимої пристойності.
Взагалі то в російській традиції понти і блеф дорожче за гроші.
В них обмежена фінансова подушка. Кажуть ще на рік-півтора повинно вистачити, а далі дупа (хоча хто його зна, може через півроку закінчиться, може через два. Бо той їх ФНБ можливо такий самий блеф. Там 3 ярди Януковичу як актив обліковуються.
Виробництво зброї про яку вини звітують, то в більшості якийсь ремонт запасів п'ятдесятирічної давнини. І ці запаси вичрепуються. Тобто те, що можна якось швидко відновити вони вигребають, а залишиться хлам, який вже не відновиш, або дорого і довго. В Кореї і Ірані теж не бездонні бочки. Мобілізаційний потенціал в них більше, однак, вони і палять людей більше. Раніше при вербовці платили 200-300 тисяч рублів, зараз в окремих регіонах вже мільйон пропонують. Тобто далі доведеться мобілізовувати.
Звичайно багато змінних. Чи будуть нам допомогати Штати? Наскільки зможуть закривати потреби європейці. Як нам вдасться вирішувати енергетичні проблеми. Але справа в тому, що у нас немає вибору. Якщо Україна не зможе воювати це фактично кінець держави. Бо Росія в такому випадку не припине і розвалить державу. Не впевнений, що їм вистачить ресурсів окупувати всю Україну, але... А в Росії вибір весь час є. Не зможе воювати, то і все, ніякої загрози безпосередньо це не несе.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010