Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№98777, 2010-01-27 11:28:25  підтримати
Nebaba

2 Graf de Robot

"БЮТ - это команда, которая держится на одном человеке. Убери этого человека и БЮТ как политическая сила перестанет существовать. Скорее всего, эта модель будет использоваться и в масштабах страны, если Йуля станет Президентом."

А слабо самому прочитати те, що Ви написали?
Чи слово "убери" ви розумієте лише в сенсі, наданому одним фахівцем з пакістанського способу розв'язання питання?
А якщо слово "убери" прочитати в політичному сенсі? Тобто, як "Акєла промахнулса". Тобто, в Юльці як лідері, в її обіцянках, в її способі політичної діяльности почали розчаровуватися - електорат, ЗМІ, поплічники...
Результат? Той таки - "политическая сила перестанет существовать".
І Ви пропонуєте нам починати боятися політика, який може здобути лояльність виборів та еліт лише обіцянками, але при цьому не має жодних резурсів (насамперед - силових) задля того, щоби свої голослівні обіцянки виконати?:-)))

Ви правильно написали також, що БЮТ - це "команда". А команда - це група людей, зібрана для спільного розв'язання якогось питання. ПИТАННЯ. З усієї решти питань в "команді" (і в БЮТ, зокрема) немає і не може бути єдности. Відтак, оскільки в умовах кризи дерибана на всіх не вистачить, можна спокійно і впевнено прогнозувати, що з цієї команди та в опозицію полізуть вчорашні юльки.
І не має жодного способу їх утримати. Бо йшли вони у БЮТ цілком добровільно, без примусу, БЮТ той був для них відкритий, відтак, жодних важелів на них, окрім як чимось "підгодовувати" Юлька не має.
Згадайте що привселюдно говорили бізнесюки, які "кинули" Косатку, коли Янукович повернувся в прем'єри? - "Що вона хоче? Ми за свої місця в списку заплатили. Ми квиті. А в опозиції я бути не збираюсь".


"ПР - больше похожа на партию в классическом смысле этого слова."

ПРУ частково побудована за такими самими принципами. Принаймні в Одесі різниці між принципами формування БЮТ і ПРУ немає (У Криму, як свідчить Василь Кисельов - теж:-))).
Але у ПРУ є стрижень - спілка фінансово-потужних донецьких кримінальних кланів. Плюс більш контраверсійна аналогічна сполука в Луганську і Запоріжжі.
Звичайно ж, це не має нічого спільного з партією ані в класичному, ані в будь-якому иншому розумінні. Бо аналогом цьому є, радше, "сходняк" злодіїв-у-законі.


"Для них Янукович - всего лишь фронтмен. Если завтра он решит уйти на пенсию - они найдут ему замену без каких-либо проблем."

Та почитайте Ви "Обком" про їхні спілкування з регіоналами в кулуарах ВР. Про це пишуть "Дзеркало тижня" і проч.
В ПРУ усі прекрасно розуміють і не соромляться говорити стороннім людям, що фронтмен з Януковича як з гівна куля. Але..
У них та сама проблема, що і в усіх недемократичних спільнотах - проблема передачі влади. НЕМАЄ МЕХАНІЗМУ, який би усі клани вважали справедливим.
Тому, "піде Янукович - прийде инша людина" - погляд занадто спрощений.
Якби ж то иншу людину можна було взяти зі сторони!:-)
А так, це буде виходець з якогось клану всередині ПРУ. А, коли так, то ставку він зробить на людей, яким довіряє. А це для решти кланів неминуче означає, що статус-кво буде порушено. Посилиться один клан і люди, які піднімуться услід за новим лідером, вимагатимуть належної "частки".
Тому Янукович задля того, щоби тримати баланс між кланами, змушений наближати до себе людей зі сторони: Герман, Чорновіл, Шуфрич, Кушнарьов, Льовочкін, гадаю, що, й навіть, Бойко. Та й Азаров у тому сходняку позиціюється як "держатєль общака", а не як людина якогось клану.

Донецькі клани їх усіх ненавидять, бо сподіваються мати своїх людей на цих місцях.
Очолить Колесников передвиборчий штаб - частина ПРУ тихцем починає ставити палки в колеса (і. навтіь, зловтішатися після поразки на парламентських виборах!. Візьмуть на себе Клюєви якусь операцію (створення того ж ПриБ'ЮТу) - решта зробить усе, щоби злити інфу і не дати, щоби справа вигоріла.
Відтак, оголошення конкурсу на замішення вакантної посади проФФесора ПРУ не лише не пройде безболісно, а дасть старт таким процесам, що ховайся!:-)))

"И при всех видимых недостатках (зек, ограниченный, неуч, и т.п.) я все же рассматриваю их как меньшее зло. Угроза концентрации власти в руках одного человека или узкой группы людей при них будет куда меньше."

Бачити у Зекові менше зло - Ваше право.
І щодо угрози концентрації влади в одніх руках - Ви праві. Не буде такої загрози.
Буде просто здійснена тотальна спроба апропріювати владу в країні. Виконавчу, законодавчу (перевибори вже за їхніми "правилами"), судову...
Якщо хочете, то можемо закластися, що і футбольна влада (громадської організації ФФУ) піде в дерибан також.:-)))

Но думай!
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010