Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160835, 2021-04-15 01:06:14  підтримати
торео

№160834
ans

не знаю, але думаю, що кінцева мета - руйнування незалежності україни і її поглинання. це реалізація аспірацій кацапів, тут питання не в путіні. він може навіть трохи і пручається, не знаю. хоча десятиліття при авторитарній владі зносять дах будь-кому. а він ще й особіст.

щодо наслідків від світу... ну таке. відносно. по-перше, в ізоляції росія не опиниться. той же китай, індія і т.і.
по-друге, це кремль займається великодержавною політикою, яка спирається на історію кількох століть. вони мислять горизонтами десятиліть. до цієї війни вони поступово готувалися останніх років 20, поступово перебудовуючи армію, і руйнуючи україну. тому санкції заходу вони сприймають як одну із труднощів на шляху, яку треба враховувати
і поступово долати. але не як шлагбаум.

більшовистський переворот теж не визнавали. і націоналізацію активів західних держав більшовиками. але пройшли роки, і поступово , один за одним почали визнавати. а що робити. звичайно, срср працював над цим. щось обіцяли комусь, комусь золота занесли, і так спочатку одна країна визнала (і отримала якісь концесії, держзамовлення чи інші пряники), потім інша, і врешті вся політика ізоляції срср зруйнувалася. а в цей же час більшовики влаштовували голодомори і таке інше, але захід торгував і нічого не хотів помічати.

росія думає, що і зараз якось так може буде. воювати ж за україну ніхто не буде. і дійсно не буде. якщо захопити чакстину україни, то є різні варіанти, як тут керувати. як в тому ж ордло. нема так ніякої партизанщини. народ гаряче підтримує лднр, а хто ні - той вже десь давно пропав.

ну, доведеться потерпіти років 30, але що тут такого.

справа в тоум, що у росії і варіанті особливих нема. це - імперія. вона або розширюється, або територіяльно стабілізується і починає потихеньку розпадатися. демократизація - не варіант, бо все одно веде до розвалу навіть прискорено.

але це все імхо, звичайно.

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010