Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160509, 2020-11-25 10:33:53  підтримати
DmP

... а щодо адекватного реагування (якесь ясно що має бути; ігнорувати реальність не пропоную) -- то треба навчитись достатньо повноцінно жити, мінімізувавши загрозу наскільки то можливо простими але з високим відсотком дієвості засобами:
-- маски таки да ("United Airlines и Министерство обороны США ... Результаты исследований показали, что риск заражения новым коронавирусом через воздух на борту самолета чрезвычайно низок... риск контакта с каплями от других пассажиров, использующих маски, составил 0,003%")
-- крім одноразових перчаток та санітайзерів на входах - повернути моду сторічної давнини на перчатки і привітання торканням до свого головного убору замість потискання рук і тим більше обнімашок з целовашками
-- дещо розріджена розсадка в громадських місцях https://www.nippon.com/ru/news/fnn202010...
-- системи вентиляціїї та зволоження повітря як норма (ясно, що в приміщеннях з поганою циркуляцією повітря все значно гірше; про вплив вологості - див в тч попереднє посилання)
-- таки да - локалізація хворих
-- медицину доукомплектувати відповідно для максимальної допомоги тим, кого таки дістало попри побутові заходи застереження

... і вперед. З вірусами сучасна цивілізація жила і має жити. А без руху і послуг - не жила (попередня версія з "самоізоляціями" на рівні натурального господарства забезпечувала існування на пару порядків меншої кількості людей)

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010