Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160339, 2020-08-23 18:49:25  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 
Україна, USA

А чому обмежились FBI? А як же CIA? Якщо вважати, що хоча б 1% від того, що показують голлівудські фільми мають відношення до дійсності, то... Однак, ми мало знаємо про те, що в дійсності, через те, що все це робиться так, щоб рука спецслужб була не помітна.

Однак, повернемось до російських спецслужб. Їх modus operandi відрізняється. Те, що віслячі вуха ФСБ видні у кожному випадку таких отруєнь - це не випадковість, і не криворукість. Це дійсно modus operandi. (Крім отруєнь - є ще низка якихось дивних "випадінь з вікон", тощо). Що відрізняє дії російських "лицирів плаща і кинжала" - це помітність: вони не особливо ховаються. Більше того, всі ці отруєння робляться так, щоб всім було зрозуміло, що це не випадковість. Всім має бути зрозуміло, хто, за що і чому це зробив. А потім - йти в "нісазнанку", і "пусть дакажут". Путін і його свора відверто знущаються над рештою світу, які занадто зв'язали себе законністю, цивілізованністю і політкоректністю. І нехай весь світ знає, що то Петров і Башаров (чи як там їх) отруїли Скрипалів, "ани сматрєли сабор, а ви дакажітє!"; "ви всьо врьотє" "Настамнєт, а ви дакажітє" і таке інше.

А потім з'являється помірний, поміркований, дуже такий коректний Bread і каже, мов, ніяких доказів, це лише ваша віра. (В мене теж тут є такі приятелі, які полюблять тицьнути пальцем: бєларуські протести протизаконні, 80% за Лукашенка, то чого виступати? Те ж саме казали і в 2004-5, і в 2013-14 щодо Майдану. Зате Кримнаш - законно, бо так "народ прагаласавал").

А так, дійсно, які в мене докази? Щоправда, Bread лукавить, що доказіва нема, тільки віра. Це не віра, а висновки, зроблені на основі відомих фактів. Однак декому вигідніше називати це вірою, бо тоді можна сказати, що з вірою не дискутують.


Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010