Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160230, 2020-08-15 09:55:54  підтримати
просто читач

160229

"И гений - пародоксов друг")))

Вітаю, Messer-е. Приємно спостерігати людину, яка в змозі переглянути свої погляди).
"Тільки дурень не міняє своїх переконань. А я, до речі, їх і не міняв" - з виступу І.Салія в Верховній раді на початку 90-х))

Хоча мене й не питали), але зауважу щодо 2004 і 2014 - згоден з ans, це все зигзагоподібний рух в правильному напрямкові і не можна його недооцінювати.
Взагалі, з моєї т.зору, негативізм українців щодо своєї країни (пов'язаний з тим, що країна не сприймається своєю) це унікальна національна риса, яка надзвичайно заважає рухові і перспективі нації. Я такого правда ніколи не зустрічав в інших, хоча спілкуюсь з різними націями- та й сам живу зараз вже в третій країні). Інколи питаю своїх українських друзів, чи розуміють вони, що є дуже багато місць в світі, де люди працюють набагато важче, ніж в У., а живуть набагато гірше і не мають ніякого світла в кінці тунелю. І треба цінувати те, що вже зроблено в У. [ми здобули)]. А не "хужє нє будєт". Будєт, будєт...
І ще з приводу зигзагів - якщо маятник доходив в крайній точці до хамла а зараз до зелі, то це не так вже й погано, прогрес є. Хоча за це розплачуємось війною і втратами - але нема на те ради. Зараз підійшла черга Білорусі.
"Оце якось один панок у шинку розповідав: прийде, каже, час, і ті цісарі скапуватимуть, як свічки, один по одному; їх, каже, й державна прокуратура не врятує."(с)Гашек

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010