Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160194, 2020-08-02 09:54:48  підтримати
ans, * anskh@ukr.net 
Kh, Ua

Якщо уважно проаналізувати тренерський шлях пана Луческу, то зрозуміло що усі свої трофеї він здобув у нетопових чемпіонатах, а розпочинаючи з 2014 – тільки у ЧУ та ЛЄ. Чемпіонат України у ці роки був дуже специфічним турніром, а пан Луческу очолював команду, яка не просто мала найбільше фінансування, але ще й витрачала гроші на стимулювання суперників головного суперника за потреби, і, судячи з усього, мала важелі впливу на суддів. Перемога в кубку УЄФА припала на пік занепаду цього турніру і суцільної втрати інтересу сильних клубів до участі в ньому при досить прихильному для шахтаря суддівстві.
Якщо проводити паралелі – цілком можливо, що умовний Маркевіч на місці Луческу за ці роки здобув би не менше трофеїв, за менші гроші і за менш скандальних обставин.
Звісно, що у Динамо ніяких переваг, щодо фінансування та інших шляхів впливу на результати не буде і тому вік Луческу – це далеко не єдина, хоча і дуже істотна причина, аби не пов'язувати з його призначенням надії на успіх.
Щодо віку – він аж надто солідний для початку тривалої роботи із створення команди на руїнах колишнього Динамо, та ще й з тим же п. Суркісом на чолі. Людина у такому віці щороку дедалі більше втрачає у своїй здатності створити щось значне. Якщо мала дитина, у році від 3 до 5 демонструє значний розвиток помітний не за роки, а за тижні, то у старих – навпаки, вони неуклінно деградують і цей процес пришвидшується.
У французів чи англійців є прислів’я, приблизне таке " Не варто чекати на занедбаній обстановці трамваю, принаймні там, де він багато років вже не курсує"


Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010