Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160079, 2020-06-06 17:20:51  підтримати
просто читач

2 Valentyn

Я, звичайно, не синпод, але теж вставлю свої 5 коп :)

"И если бы не попало на камеру задержание, его вообще бы арестовали, или хотя бы уволили?"

Далеко не факт, абсолютно не факт. Скоріше за все, ні. Флойд людина з кримінальним бекграундом, під впливом речовин...Тут навіть з відео і всією увагою офіційний вердикт про причини смерті не згадав про задушення, на відміну від незалежної екпертизи, яку замовила сім'я Фл.
І це, звичайно, проблема.

І на додачу до 160073, 160074 від синпода. Я позавчора спілкувався з близькою родичкою (молода, біла, приїхала в Штати дитиною), вона брала участь в мирних протестах в одному з районів великого Н-Й. Вона ніяких погромів не бачила. Так вона мені каже, - я ніколи не боялась поліції, навпаки завжди вважала, що можна звернутись за доапомогою завжди (в тому містечку, де вона росла так і є). А тут, виявляється, в цій самій країні навіть законослухняні афроамериканці - її ровесники тупо бояться поліції, очікують тільки поганого. Причому це вже навіть не так важливо, наскільки в даний момент для цього є вагомі підстави. В це всі вірять і переконати в іншому неможливо. Кажуть - добре, що ви, білі, виходите з нами на протести. У вашій присутності отримати від поліції по голові шансів менше.

Тобто проблема існує. Це все складно, звичайно, і як правильно пише синпод, питання не на одну дисертацію. Проблема ще й у тому, що у країні з 300 млн стволів у руках населення, 2-м місцем в світі за кількістю в'язнів після Китаю (неточно, наскільки пам'ятаю) і немалим, м'яко кажучи рівнем злочинності, очікувати від поліцаїв щоб вони були на рівні данців, норгів та інших шведів достатньо складно.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010