Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№160007, 2020-05-19 19:01:00  підтримати
kot23, * kot23(at)mail.com 
Україна, USA

За офіційною статистикою, позаминулої зими, (2017-2018) у США від грипу і ускладнень померло біля 80 тисяч людей.
І це незважаючи на високий рівень медобслуговування в США, і те, що з грипом лікарі добре знайомі і мають в своєму арсеналі чимало засобів від грипу. До того ж, вакцинація від грипу дуже розповсюджена в США.

На сьогодні, нова і незнайома хвороба, викликана новим коронавірусом спричинила 90 тисяч смертей і США. Скоріше всього, на кінець епідемії ця цифра подвоїться, а то й потроїться. І це при тому, що медицина виявилась зовсім безпорадною проти цієї хвороби, а вентиляція легенів, як чи не єдиний засіб, яку застосовують дуже широко для важких хворих, насправді, ніяк не допомагає (якщо не спричиняє більше шкоди). То чи варто було зупиняти економіку?

В моєму Нью-Джерсі кількість випадків і смертей на мільйон населення вже перевищила показники Нью-Йорка (штата) і продовжує зростати, незважаючи на карантин, маски, рукавички та інші протиепідемійні заходи. Чому? Знайома лікарка, яку я вже тут згадував, розповіла. Згідно рекомендацій медико-регулючих органів, Хлороквін застосовують лише до важких хворих, коли вже пізно пити боржомі.

Лікарня, в якій вона працює отримала 20 доз ремдесивіру. В лікарні зараз 89 помірно-важких хворих на ковід19, для яких ремдесивір може бути ефективним. Однак, з 20 дозами, потрібно робити вибір, кому давати, а кому ні. Важке рішення. Тому, не дають нікому. Зрештою, використали на важких хворих, яких треба рятувати. Хоча відомо, що ремдесивір може бути ефективним на досить ранніх стадіях захворювання. Як я зазначав, коли альвеоли в легенях схлопуються, то ліки приймати вже пізно. Я вражений. Невже дійсно, навіть в Америці, в лікарнях творяться такі дурниці?

Я дивлюсь, в Україні, після деякого затишку, коли здавалось, майже вийшли на плато, знову ріст.
Як це пояснюють в Україні???
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010