Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№159993, 2020-05-11 16:23:23  підтримати
ans, * anskh@ukr.net 
Kh, Ua

Пандемія коронавірусу добігла екватору, а у багатьох країнах добігає кінця. Дуже багато строкатої інформації досить суперечливої, але картина більш менш означилася в деталях. Чи є ковід-19 дійсно аж настільки унікальною і вбивчою хворобою, щоби оті безпрецедентні заходи впроваджувати? Як на мене - однозначно ні. Десь місяць півтора назад трапився на очі слоган: набагато швидше розповсюджується ніж грип, але набагато безпечніша. Здається, так воно і є:
https://www.dissercat.com/content/zabole...
По данным ВОЗ ежегодно в мире гриппом и другими ОРВИ заболевает ДО 500 МЛН. ЧЕЛОВЕК, ИЗ КОТОРЫХ 2 МИЛЛИОНА УМИРАЮТ от этих инфекций и их осложнений [92].

Ежегодно в разных странах умирают десятки тысяч человек, в основном дети первых лет жизни (до 2-х лет) и пожилые люди (старше 60 лет). СМЕРТНОСТЬ СРЕДИ ЛИЦ 5-19 ЛЕТ СОСТАВЛЯЕТ 0,9 НА 100 ТЫС., В ТО ВРЕМЯ , КАК СРЕДИ ЛИЦ СТАРШЕ 65 ЛЕТ - 103,5 НА 100 ТЫС. населения [120].



Все більше свідчень того, що багато хто перехворів, не помітивши власне хвороби, нібито є випадки, коли навіть антитіла у хворих не утворилися тому, що хвороба не встигла запустити механізм їх виникнення, через швидкоплинність. З іншого боку, в окремих місцевостях смертність у рази до 5-10 перевищує середні показники, щоправда померлі у тій же віковій категорії, що і за відсутності ковід. Це означає, що за спалахом смертності прийде період іі спаду, бо нікому вмирати. Чому не вдалося уникнути спалаху смертності? Мені здається, що саме тому, що ковід, на відміну від грипу не давав стільки видимих проявів і ускладнень, і уразливі верстви населення, які завжди оберігалися від сезонного грипу, ковід прогавили, масово попали під удар і вмирали у стислий проміжок часу. Висвітлювання хвороби часто-густо відбувалося у панічно-істеричному стилі. Якби щорічні епідемії грипу висвітлювали б таким же чином, це б виглядало не менш, якщо не більш моторошним.
Я намагався відшукати якісь дані, щодо небезпеки перехворівших у тривалій перспективі, але нічого певного не трапилося на очі. Є ускладнення з легенями, але за даними російської провідної лікарні, середній вік "безнадійно-невиліковних" із застосуванням ШВЛ хворих становить 66 р, що для всіляких Італій з Іспаніями тягне на 75-80 р. Цілком можливо, що невідворотна смерть від інших інфекційних хвороб для певної категорії пацієнтів виглядає не менш страшною і мученицькою. Але вмирають вони без відеокамер, численних інтерв’ю і публікацій. Чи є це особливе висвітлювання ковіду навмисним, чи випадковим не берусь судити, але масовий психоз виглядає узгодженим і керованим. Хочеться вірити, що з цього дивного періоду та досвіду будуть якісь висновки і рішення, аби не мандрувати по граблях надалі.

Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010