Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№159525, 2019-12-09 20:35:24  підтримати
kassiop

№159524 Кеннан

Якось не згоден на загал ні з жодним реченням.

Спорт там був трохи інший, по марксизму - більш прогресивне соціалістичне суспільство, повинно давати краще людям розвиватися - шо і доводилося спортом. Але у випадку топ-видів (футбол) це не працювало. Трохи працювало що із великого населення із екологічно чистих районів можна було знайти самородків та надати їм техніку по шаблону. Це інша тема, але у СРСР практично не було спорту як арени протиборства людської особистості - тільки цілі, які треба досягати. Навіть у футболі давали термінам російські назви, али постійно оглядалися на Захід щоб оцінити себе, і як треба грати (виключення лише підтверджують правила).
А зараз спорт на декілька щаблів нижче - їм можна жертвувати, створювати інформаційну завісу (для мас), завалювати баблом своїх та чужих ВІПів.

"Дискваліфікація" була - на Олімпіаду 80 не приїхали провідні країни, а СРСР не поїхав на наступну. І ніхто не рипався. (наскільки памятаю деталі)

В СРСР у масі був як хтось сказав (Лимонов) соціальний холодильник у більшості випадків і протиріччя там дуже швидко обрубали. Крім керування, еліти та маргінальних сфер - туди ішли люди яким вдавалося подолати це тяжіння звиайності. Ну і паршиві вівці звідти і вирішили нагрітися на хаосі, а у суспільства не було імунітету - навичок щоб зрозуміти що кому вигідно, та дати відпір і прийти до соціально врівноваженого стану і динамиці розвитку.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010