Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№159473, 2019-11-16 19:12:04  підтримати
Диомед Водопойский
Николаев, Украина

Щодо загальної системи, ви маєте розуміти, що це страшна система. Російська правоохоронна система - катувальна і каральна. Ви маєте розуміти статистику - 99,98% звинувачень у суді підтверджуються, виноситься вирок. Тобто відсоток виправдань - лише 0,02%, тобто 2 людини на 1000 виправдовують. Це - найкращі працівники міліції і знайомі. Решту всіх саджають.

Якщо тебе затримали, тебе посадять з ймовірністю 98,98%, тому що ось така статистика. Це - реально. Це система, яка працює лише на знищення, на придушення.

А щоб це працювало, люди повинні визнавати те, що вони не робили. Їх потрібно бити, катувати, принижувати. Це робиться з таким широким розмаїттям. Якщо я вам розповім, вам це не сподобається.

Як катують на північному Кавказі? Добре, простий приклад: люди там, які на Північному Кавказі пручаються режиму, вони себе називають вовками. Коли його ловлять, то в задній прохід вставляють трубку залізну і запихають туди колючий дріт, потім трубку витягують, і у тебе з дупи стирчить два метри дроту, тебе кидають у камеру. Ну, ти ж вовк, бігай тепер.

ВВС: Це з особистого досвіду?

Олег Сенцов: Це з досвіду тих людей, яких я зустрічав. Ось, як вони чинять. Зі мною, слава Богу, цього не було. Мене просто душили пакетом, били, принижували, говорили ...

Просте катування пакетом, я бачив це в кіно багато разів, здається, що тут такого? Беруть тебе душать пакетом, нічого особливого. Але так тобі порушують дію головного інстинкту - дихання. Це дуже страшно.

Це відбувається на такому низькому психологічному рівні, що ти готовий зробити все, щоб це припинилося. Тому це працює. Слідів не залишається, нічого не залишається.

Дуже сильно ламає психологічно, люди ламаються на цій тортурі дуже сильно. Тому вони це роблять.

ВВС: Як ви врятували себе, щоб не зламатися?

Олег Сенцов: Тортури не зможе витримати ніхто, це неможливо. Хтось ламається через пів години, хтось через три дні, хтось через тиждень, хтось через місяць. Якби мене катували довше, якби я не був відомою людиною, мене відвезли б у підвал, тримали б там місяць, я б зламався. Ніхто не витримує тортур, це неможливо. Тому я б не вижив, просто скільки часу я б не протримався.




https://www.bbc.com/ukrainian/features-5...
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010