Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№159250, 2019-07-02 17:51:17  підтримати
DmP

№159239, kot23,
"Це ми самі себе здали: коли продовжували торгувати з агресором. Коли не вводили санкції проти агресора у той час, коли Європа, все-таки їх вводила. ... Коли не хотіли назвати війну війною. "

все вищеперелічене насправді менше впливало на чиїсь позиції в переговорних процесах і не приводило до якихось шкідливих для нас рішень сторонніх акторів. Оскільки всім вищепереліченим не ставився під сумнів суверенітет та декларування визначеності щодо того, частиною яких союзів ми хочемо бути - головне, за що боролась країна.
Що змінилось тепер - знов цитатою з petrimazepa ( https://petrimazepa.com/nevyuchennye_uro... ) :
"эта война имеет две задачи. Сберечь суверенитет Украины и вернуть оккупированные территории. Причём приоритетным является именно первый пункт. Именно на этих контрольных весах нужно взвешивать любые переговоры и любые инициативы. Если Украина возвращает оккупированные территории ценой своего суверенитета — то это значит лишь то, что она проиграла войну.
....
Последние пять лет Киев исходил из того, что суверенитет важнее территорий. Что механическое слияние не имеет никакого смысла, если за это страна расплатится независимостью. И украинская армия на Донбассе сражалась не только за возвращение оккупированных территория. Она сражалась и за оборону от реальности оккупированных территорий. Она сражалась за то, чтобы «ЛДНР» не добрались до Мелитополя и Харькова.."

так от, зараз все схоже на те, що ми готові відмовитись від своєї ідентичності (не її надуманого "нав'язування" а від неї самої) при тому, що пріоритетами в соціологіях та голосами за певно спрямовані передвиборчі програми подали меседжі щодо того, що перестаємо цінувати суверенітет та євроспрямованість.
Ось це і є те, на що йде реакція. А не на те, хто там з ким торгував
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010