Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№158077, 2018-03-11 02:31:03  підтримати
Alex_71

торео

Щось ми кудись ухилились від теми. Я ось про що хочу сказати. Ти написав:
нє, росія може влізти в Україну з 4-х напрямків, і рватися на Київ і вздовж Дніпра, є і така ймовірність. але яка ціна? які перспективи? міжнародна ізоляція, жорсткі санкції, припинення торгівлі, арешти закордонних активів, потік зброї в Україну і десятки тисяч дохлих кацапів, а з часом - зростання невдоволення війною в самій росії, економічне падіння. і що на виході? які перспективи у верхівки?

воювати кому? ну, є у них умовних тисяч 40-50, які дійсно здатні воювати, перемелються вони достатньо швидко, якщо вже почнеться серьйозно, далі кого направляти? строковиків.
та, заліза у них багато, і бульш-менш серьйозного - теж. але і з цього боку вже не 2014, і якщо раптом, то джавелінів раптом з‘явиться не 300, а 3000, і іншого добра - теж.

так що така війна для путіна - авантюра. як і літня кампанія 41-го для гітлера. але у гітлера вже не було виходу, а у путіна вихід все ще є.

І я з цим цілком можу погодитись. З кожною думкою. Але...
Ті ж самі доводи були проти Криму і Донбасу. Ті самі. Але це не спинило Путіна і росіян. Є імовірність, і достатньо серйозна, що всі твої грунтовні і раціональні доводи не спрацюють, оскільки вони знаходяться в іншій реальності і путін мислить зовсім іншими категоріями. І вони можуть почати велике вторгнення якщо всі інші доступні їм способи взяти під контроль Україну виявляться не дієвими. Я переконаний, що такий крок буде для росії ще більш згубним ніж для України, але це не означає, що вони на нього точно не підуть. Вся історія з 2014 року підтверджує, що раціональністю (в загальносвітовому сенсі цього поняття) там і не пахне. А отже ми перебуваємо під прямою і явною загрозою. Поруч з нами великий, добре озброєний і не адекватний сусід який до того ж переважно взагалі не вважає що ми маємо право на існування. Це треба зрозуміти і не шукати самозаспокоєння в ідеях, що його вторгнення не раціональне і не можливе через неприйнятну ціну. Якщо путін, чи якійсь його наступник вирішить воювати, то доведеться воювати. Безпеку нам може дати лише руйнація російського політичного режиму, а краще всієї російської держави. Але не факт що це скоро відбудеться.
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010