Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№157966, 2018-01-25 17:17:48  підтримати
kot23, * kot23@mail.com 

Valentyn (№157960)

***И мое мнение о Трампе, безусловно, предвзятое. И по поводу полномочий штатов мне тоже известно. И с тем, и с другим, согласен. Потому и говорю, что посмотрел бы с удовольствием на этого самовлюбленного болвана. ***

Здивував ти мене. Це твоя власна думка - про "самовлюбленного болвана"? На чому вона заснована? Не буду нагадувати, що цей "болван" збудував ріел естейт імперію вартістю в мільярд(и) доларів, був вибраний президентом США і тд. Просто подивись на цифри динаміки біржі з моменту його інавгурації. Незважаючи на прогнози всіх лібералів, ліберальних економістів, а також GdR, біржа зростала небаченими темпами (і продовжує зростати). Якось це не стикується з "болваном". Скоріше, болвани ті, хто його так називають. (я тебе до таких не відношу, бо не вважаю, що до цієї дуже упередженої думки ти сам дійшов, видно, ти просто сприйняв позицію інших лібералів. Я тебе не буду переконувати, але закликаю приділяти більше уваги фактам, а не опініям.

До речі, я так і не почув, щоб хоч что-небуть із знаменитостей, які обіцяли у випадку перемоги Трампа переїхати до Канади, Австраліі чи ще куди, виконали свою обіцянку. Сумніваюсь також, що GdR переїхав до Канади, як обіцяв. Обяцянки лібералів щодо неминучого обвалу экономіки в разі приходу до влади Трампа не справдилися. Економіка не обвалилась, а от свої передвиборчі обіцянки Трамп виконує, незважаючи на перепони, які йому чинять не тільки ліберали, але і однопартійці. Собаки гавкають, а поїзд Трампа іде вперед. Такий от "болван". :)
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010