Футбол-онлайн Ф-О на Facebook
Від   Мій е-мейл: Місто, Країна:
 
Зареєструвати нік | Перевірити нік
Маю сказати: < >>> Допомога для дописувачів <<<
Normal Translit Rus Translit Ukr           

Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)


№149466, 2015-01-10 14:31:57  підтримати
DmP

мда, це ж на що і якими очима треба було дивитись щоб стверджувати що на "революции достоинства" виходили з лозунгом "москалiв на ножi" :(

У якої частини однієї з політичних сил ці лозунги в кулуарах і вишукували але що та сила підсумково набрала 1% - нашими "жертвами фашизму" проігноровано. Що жоден москаль ні на якому ножі ні під час Майдану, ні до нього ні після не опинявся але якраз українські патріоти на їх територіях на ножі попали причому саме за українство - якось так теж проігноровано.
За Майданом плотно не слідкували але хоча б виступ на ньому собі мовно та громадянством близького Ходорковського могли б осилити та що йому у відповідь кричав Майдан могли б послухати - але то все теж проігноровано ... бо якщо вже до проявів українства (в тч схильності не терпіти від влади) є неприйняття - то "красиву" підставу під ту свою ненавись ну дуже вже ж гарно підтягнути.

Визнайте: ви просто не любите український проект. І шукаєте підстави для цієї нелюбові. Навіть не шукаєте - а розділяєте всі закидони того, хто цей проект просто щиро ненавидить і відверто готовий поставити "на ножі"
Показати вибрані повідомлення>>>
Пошук:  повідомлення № автор що містять
Відображення:  Сторінка по    ( в т.ч. приховані)

Copyright (c) Graf de Robot, 2002-2003. All Rights Reserved.

       головна карта сайту поштова скринька Сайт: Graf de Robot, Pervak, Vladimir
Администрирование: DmP, Graf de Robot
© football-online.com.ua 2001-2010